OVER LINDA

ORGANISEREN - HELPEN -ONTZORGEN

Mijn naam is Linda van den Heuvel, erkent nalatenschapscoach, Estateplanner en (Levens) Executeur. Ruim 35 jaar ervaring in de zorgsector, begonnen als verpleegkundige en daarna in het (financieel) management verdergegaan. Sociaal, energiek en pragmatisch zijn eigenschappen die bij mij passen.   Ingewikkelde problematiek ombuigen in overzichtelijke proporties. Ik hou van mijn werk menselijke, zakelijke en organisatorische aspecten komen bijeen dat is wat mij interesseert.

Door persoonlijke ingrijpende levenservaringen ben ik goed gaan nadenken. Regelmatig hoorde ik schrijnende verhalen over situaties waarin mensen terecht kwamen doordat hun (levens) testament niet in orde was. Dat moet anders kunnen, dacht ik en zo ontstond het idee om me hierin te verdiepen en ontwikkelen. Mijn twee passies mensen helpen én zaken organiseren vloeien hier prachtig in elkaar.

Ik wil mensen begeleiden rondom verliessituaties met als doel zo lang mogelijk de regie/overzicht te behouden over hun eigen situatie. Begeleiding op zowel juridisch, fiscaal (zorgdragen dat u niet te veel aan belastingen betaalt) en op het praktische gebied. Maar zeker ook op emotioneel vlak kunt u op mij rekenen. Van tevoren alles al goed te regelen is verstandig en geeft rust. Samen zorgen voor elkaar is stilstaan bij later.

Door me nog beter in de materie te ontwikkelen heb ik de afgelopen twee jaar diverse opleidingen gevolgd. Ook ben ik aangesloten bij de Register Executeur.

DESKUNDIG EN BETROUWBAAR

De Register Executeur is een betrouwbare partner bij de afwikkeling van een nalatenschap. Zo wordt er gewerkt volgens de gedragscode en is er een geschillenregeling. Ik bied u gegarandeerd volledige discretie en betrouwbaarheid. Natuurlijk ga ik volstrekt vertrouwelijk om met de privégegevens van de overledene en de erfgenamen.

Ik word bij de uitvoering van mijn werkzaamheden ondersteund door het Register Executeur Expertisedesk. Daardoor ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Verder kan ik de voortgang van mijn werkzaamheden garanderen doordat de stichting in staat is bij calamiteiten de werkzaamheden over te nemen en voort te zetten.

Ik kan zorgen voor een deskundige en efficiënte afwikkeling. Het is belangrijk dat er na een overlijden snel een inventarisatie wordt gemaakt waar de nalatenschap uit bestaat. Ik kan daarbij zorgen voor de meest optimale financiële en fiscale afwikkeling. Zo betaalt u niet te veel ERFBELASTING! Als Register Executeur heb ik een gedegen juridisch en fiscaalrechtelijke opleiding gevolgd. Hierdoor kan ik u goed adviseren en ontzorgen.

Persoonlijk levensdossier
Levenstestament
Estate Planning is een goede voorbereiding van uw nalatenschap
Executele Afwikkeling van een nalatenschap
Over Linda
Linda's werkwijze
© 2023 Linda van den Heuvel. All rights reserved.